Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Alles over oorlogen..

  • Erik2

    ..kunt u ook kwijt op http://www.worldatwar.nl/forum/

  • Ongehoorzaamdheid

    Het zulke oorlog zijn altijd ene haatsduivel als rechten ten doden geschreven?

    Jullie Ongehoorzaamheid zullen niet tevreden over oorlog in alle landen toe dwarzen.

    Waarvan de burger echter geloven van de god staat uw mensheid op de aarde geleefd en waarvoor de oorlog heb ik nooit gezien als medeleven der doden opgesteld.

    Eigenlijk ik ben echt mensheid van de mensrechten en rechten hun rechtvaardigen om vrede gegaan.alle wereldwijde doen rechten hun ander buitenlands vriendenlijk leven genieten.maar geen wapen en oorlog bestaat niet op staat leveren omdat de mensheid

    vergeeft hun scheping op de aarde om te leven opgemaakt

    Vandaan de amerika en bondgenoten israel hebben niet rechten van god en niet geloven als zelf haatsduivel op ander land verwoesten.zij voel ik nog vreemd stilbeeld hiervan dat alle olie en wapen zullen slechter milieu als zware overstromming,blikzem,orkaan en enzovoort van de aarde door god met de hand geschreven als echter gejammer voor vele doden gezien.

    Ik hoop dat god staat echt in gescheidenis geschreven.op dat rechten staat der doden door god geleefd en gij U medeleven zult ere straffen van het natuur en wolken bij dit zon vernietiging.Dus weten jullie niks over god…Erik2 schreef:

    >

    > ..kunt u ook kwijt op http://www.worldatwar.nl/forum/